Rondleidingen

Rondleidingen, boerderij- en landschapseducatie

U kunt op ons gevarieerde bedrijf op aanvraag terecht voor een rondleiding.

Voor de basisschool hebben we een leuke les waarbij de kinderen kennismaken met de paddenstoelenteelt en de zoogkoeien. Maar bovenal is er veel te leren over het heden en verleden van het rivierenlandschap. Voor klassen van de basisscholen in de Liemers kunt u zich in bepaalde periodes aanmelden via het NME te Zevenaar, maar direct contact opnemen met ons mag ook. Dat laatste geldt ook voor het vervolgonderwijs.

Groepen kunnen bij ons ook prima terecht voor een leuke rondleiding op de kwekerij, met ontvangst met koffie en thee, en als afsluiting een oesterzwam- proeverij op de oude “deel” of met uitzicht op de Rijn. Vraag meer informatie aan bij voorkeur per e-mail.


Bezoek van een vereniging van oude tractoren in 2010

 


Kinderen op de roefeldag en onderzoeker Nico Groen bij Steenuilenkast in de oude boomgaard

 


Uitzicht op de Rijn


De deel van de boerderij

Nieuws

Binnenkort kan er klompengolf worden gespeeld in onze weilanden.

De email voor klompengolf is This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. om te reserveren.

 

 

Op De Middelwaard  is de bijzondere combinatie te vinden  van een gemengd  biologisch landbouwbedrijf met een specialisme van oesterzwamteelt .  Sinds 1984 worden er biologische oesterzwammen gekweekt, ook de voedingsbodem hiervoor wordt zelf gemaakt. Deze wordt samengesteld uit biologisch stro  en hooi uit het landbouwbedrijf. 

 

Nieuwe website

Onze nieuwe website is sinds 2012 online, kijk vooral verder om te zien wat we zoal doen op  De Middelwaard